The Goddess MasaŽe

Terazije 6 – Beograd

masaza thegoddess
Masaže.

Masaža može da bude sama po sebi osnovna terapija ili da bude dopuna drugim terapijama kod određenih smetnji. Izuzetno je korisna i za osobe koje su generalno dobrog zdravlja.

Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito telo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, i pomaže da se osećamo jačima i čvršćima. Masaža sigurno ne može da leči bolesti, ali zaista može da popravi opšte stanje organizma, ublaži tegobe i ubrza proces oporavka. 

 

Relax Masaza

Relax masaža služi za opuštanje i stvaranje osećaja blagostanja, a to su zapravo samo neki od mnogobrojnih pozitivnih efekata. Relax masaža je blaga, prijatna masaža kojom se postiže opuštanje organizma uz tihu, prijatnu muziku i adekvatan prostor.

Tretmani masaže dostupni su svima u bilo kom vremenskom i starosnom dobu. Može se primenjivati kao redovan relaksirajući i negujući tretman, ali i kao dopuna drugim fizičkim tretmanima. Pogoduje osobama kod bolova u leđima, zglobovima, mišićne napetosti, mišićne atrofije, reumatskih smetnji, grčeva, glavobolja, migrena, anksioznosti, depresije, stresa.

Terapeutska Masaza

Terapeutska masaža je poseban vid masaže koji deluje dublje na tkivo, jer je pokret prodorniji i jači. Upravo ona je potrebna Vašem organizmu da se izbori sa negativnim uticajem današnjeg brzog i modernog života. Kod terapeutske masaže svakom klijentu se pristupa individualno i prilazi sa ciljem rešavanje njegovog problema, najbezbolnije. 

Terapeutska masaža je skup manuelnih tehnika masaže koja se koristi kako bi se relaksirali mišići i omogućilo telu da bolje primi kiseonik do umorenih mišića

Limfna Drenaza

Limfna drenaža se smatra eliksirom života i mladosti. Ova masaža služi za detoksikaciju organizma, za mršavljenje, za fizikalnu terapiju, koja se sprovodi za lečenje limfnog sistema, otklanjanje celulita, za relaksaciju i za otklanjanje tegoba kod umornih i „teških“ nogu. Aparati koji se koriste za limfnu drenažu su softverski savršeno programirani za tretiranje mnogih estetskih problema, kao i zdravstvenih problema.

IZDVAJAMO 

Relax celo telo 1h                         3500rsd

Terapeutska masaža 1h)                        3800rsd

Masaža stopala                                        1400rsd

20% popust na sve usluge ovog meseca