The Goddess Obrve

Terazije 6 – Beograd

crtanje obrva
JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA.

U današnjem vremenu kada je tempo života brz I kada imamo sve manje vremena za sebe, Microblading je naš pravi saveznik . Ovom tehnikom svaka žena štedi svoje vreme na spremanje I svakodnevno iscrtavanje obrva, jednostavno nemate više potrebu da svakodnevno oblikujete obrve. Ovom tehnikom iscrtavanja obrva se dobija potpuno prirodni izgled obrva, samim tim se sve veći je i broj muškaraca koji se odlučuju za ovaj način oblikovanja obrva.

obrve thegoddess

Microblading

Microblading
Microblading je tehnika trajne šminke u kojoj se iscrtavaju dlačice najprirodnijeg izgleda. Može se dopunjavati postojeći, korigovati nepravilni ili iscrtati potpuno nov oblik. Sam postupak je vrlo precizan zahvaljujući veoma sofisticiranim, ručnim mikro-nožićima koji se koriste za izradu tankih dlačica stvarajući iluziju prave dlake uz pomoć iglica koje ne prodiru u kožu, već se prave fini rezovi na površini kože.
Posle prvog tretmana obrve su intenzivnije odnosno tamnije i deblje nego što će zaista izgledati kada zarastu. Nakon 7 do 8 dana gubi se oko 10-15 procenata iscrtanih dlačica i formira se boja. Kada obrve potpuno zarastu, odnosno 3 do 4 sedmice posle prvog iscrtavanja, potrebno je uraditi korekciju. Nakon toga, u najvećem broju slučajeva, narednih godinu dana klijent ima lepo oblikovane obrve.

Powder Brows

Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.
U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), puder obrve daju nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata. Kod tretmana nema krvarenja, ne ostaju nikakvi ožiljci, niti se javljaju bilo koje druge negativne posledice. Nakon ovog tretmana vaše obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da ste obrve šminkali mekom olovkom ili senkom.

Kombinacija tehnika

Mikropigmentacija obrva podrazumeva unošenje pigmenta aparatom u površinski sloj kože. Rezultat treba da bude mekana, puderasta boja koja odgovara vašoj prirodnoj boji kose i u skladu sa prirodnom bojom dlačica na obrvama. Japansko iscrtavanje podrazumeva dodavanje dlačica onde gde prirodnih nema ili želimo da budu gušće.
Kombinacija ove dve metode daje za rezultat savršene obrve!

Prva Korekcija

Prva korekcija se radi nakon mesec dana, a svaka sledeća na 9-12 meseci, međutim, ukoliko se često koriste jači losioni i preparati i ukoliko se često šminkate, radite tretmane voćnim kiselinama i slično, boja će trajati kraće. Kao što smo napomenuli, trajnost i opstanak boje u koži, zavise najviše od nege koju ćete sprovoditi kod kuće nakon tretmana. Ona traje 7 dana od dana tretmana i podrazumeva mazanje kreme koju Vam artist preporuči. Za to vreme treba izbegavati šminkanje, saunu, sunce, solarijum, bazene.

Ko ne bi trebao da radi ovaj tretman?
•Osobe sa onkološkim bolestima
•Osobe koje imaju dijabetes
• Osobe koje imaju problem sa zgrušavanjem krvi
•Trudnice
•Osobe koje imaju problem sa keloidima
•Osobe kojima je koža pod upalnim procesima (potrebno je prvo sanirati postojeće probleme)

IZDVAJAMO

Microblading

25000rsd

Powder Brows

25000rsd

Kombinacija tehnika

30000rsd

30% popust na Japansko iscrtavanje obrva ovog meseca